Blekkskriveren.noBlekkskriveren.no

Vilkår

Alle priser inkl 25% mva - Minimumsordre kr 100,00

 

3 betalingsformer:

 

VISA-/MASTERCARD
Frakt kr 0,00
Ved bestilling oppgis kortnummer, utløpsdato, og kontrollsiffer på en sikker server hos DIBS.
Varene blir sendt samme dag eller 1. virkedag etter at ordren er mottatt. Beløpet blir reservert på din konto, først når vi sender varen blir kontoen belastet. Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av DIBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for VISA og MasterCard/EuroCard. Med DIBS har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.
Av sikkerhetsmessige grunner har ikke vi tilgang til ditt kreditkortnummer. Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort hos Blekkskriveren.no som i hvilken som helst butikk eller restaurant.

 

FORSKUDD
Frakt kr 0,00
Overfør totalbeløpet for de bestilte varene til vår nye konto: 9615.11.19619. Skriv ordrenummer du får oppgitt ved bestilling i vår nettbutikk i meldingsfeltet på innbetalingen.
Varene blir normalt sendt samme dag som vi får bekreftet betalingen. Dersom du benytter nettbank får vi bekreftet innbetalingen i løpet av noen timer. Ved bruk av giro vil det ofte gå noen dager før vi får bekreftet innbetalingen.

 

KREDITT
Frakt etter vekt - fra kr 45,00
Til offentlige institusjoner, f.eks skoler, kommune og stat selger vi varene på kreditt - 30 dagers betalingsfrist.
Til AS kan vi tilby 15 dagers kreditt. Vi forbeholder oss retten til å foreta en kredittvurdering før varene sendes.
Selger har da panterett til leverte varer (jfr Panteloven av 8. feb 1980 nr 2 § 3-14 til 3-22) inntil kjøpesummen med eventuelle påløpne renter og omkostninger er betalt.

 

Rask levering!
Ordrer mottatt før kl 15.00, sendes samme dag. Forutsatt at varen er på lager, og betalingsform Kort eller Kreditt er valgt. Ved betalingsform Forskudd, sendes varene straks vi har fått bekreftet innbetalingen til vår konto.
Dersom vi ikke klarer å levere som forutsatt, gir vi beskjed pr e-post.
Vi bruker Posten Norge AS til utsendelser av varene. De fleste varer sendes som A-post, og leveres direkte i din postkasse. Større forsendelser sendes som pakke. Leveringstid for Posten Norge A-post, er 1-2 dager.

 

Bestillings- og avtaleprosess
Blekkskriveren.no er åpne for alle. Vi sender både til privatpersoner, bedrifter og offentlige etater. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

 

Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tar forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk. Du vil da få ny melding om dette.

 

Priser
Alle priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.

 

Levering og forsinkelse
Varene sendes med Posten. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg.
Vi bruker Posten Norge AS til utsendelser av varene. De fleste varer sendes som A-post, og leveres direkte i din postkasse. Større forsendelser sendes som pakke. Leveringstid for Posten Norge A-post, er 1-2 dager. Om varene sendes som pakke, må litt lengere leveringstid påregnes. (1-3 dager)

 

Undersøkelse av produktene
Etter at du har mottatt produktene må du undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.

 

Reklamasjon - Forbrukerkjøpsloven av 21. Juni Nr. 34 2002
Hvis forbrukeren oppdager en feil eller mangel må man innen rimelig tid gi selgeren melding til oss. Melding om feil og mangler ved produktene kan overbringes oss muntlig eller skriftlig. Av bevishensyn anbefaler vi at reklamasjonen sendes oss skriftlig. Reklamasjonsretten gjelder i utgangspunktet i to år fra kjøpsdato.

 

Garanti
Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.

 

Angrerett
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager. Vi utvider angretten til 3 måneder!
Angreretten hos oss forutsetter at du senest innen 3 mnd etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme mengde og stand som du mottok den. Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid etter at retur er avtalt. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har risikoen for transporten tilbake til oss. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelsen til deg, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, etc. Dette gjelder kun når hele kjøpet returneres. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg. Produktet sendes tilbake til oss med samme mengde og stand som du mottok den.

 

Personopplysninger
Når du handler hos oss, oppbevarer vi navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt kontakte deg. Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Kortnummer oppbevares ikke av oss.
Vi bruker og krever en cookie for å kunne registrere seg og gjennomføre en bestilling. Vi kan bruke din e-post adresse til å sende deg tilbud og informasjon. Det er enkelt å melde seg ut av e-postlisten når du mottar en slik e-post. Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

 

Salgspant
Østlandske Tjenester AS har salgspant i de solgte varer som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jfr. pantelovens 3-14 flg. Det er kun bedrifter og offentlige etater som får kjøpe varer på kreditt, og det vil bli foretatt kredittvurdering før fakturautsendelse.

 

Levering til Svalbard
Til Svalbard leveres varene uten norsk moms, men det beregnes reelle fraktkostnader. Etter mottatt bestilling sender vi ny informasjon om korrekt kostnad på ordren. Ordren må betales med VISA eller MasterCard.
Vi sender ikke varer til andre land enn Norge.

 

Retur av forsendelser som ikke blir hentet
Hvis vi får tilbake forsendelser som ikke er blitt hentet på Posten, vil du bli belastet våre ekstra portoomkostninger. Varen sendes ikke på nytt før våre ekstra portoomkostninger er dekket.

 

Copyright
Alt innhold på disse nettsidene er www.blekkskriveren.no sin eiendom og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. All videre bruk eller kopiering fra disse sidene skal godkjennes av Østlandske Tjenester AS